...

ПОЛЕЗНО

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ ЕВРОПА

Ние от ЦПО „ЕВРОПА“ сме запалени по нашата работа и нашите продукти, и искаме да имате същото усещане когато се обучавате при нас! Защо да не посетите нашите курсове и да не участвате в предизвикателно учебно преживяване?

Благодарение на нашите обучения, ние се стремим да надхвърлим очакванията на клиентите, като предоставяме изключително качествено образование, което е от значение и има измеримо въздействие върху практиката: всъщност участниците ще се възползват от значително конкурентно предимство по отношение на знанията и опита при използване.

С КУРС ЩЕ ВИ НАУЧИМ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Първата стъпка към вашата успешна кариера е обучението. Учебен център Европа работи за вас. Тук ще научите всичко, което трябва да знаете преди да започнете работа! Базите за обучение са модерни и отговарящи на всички съвременни изисквания. Курсовете съчетават теория и практика и доказват, че може да е приятно, докато учите нова професия. Учителите са професионалисти, обучени и работили по целия свят. Те са майстори, рехабилитатори, кинезитерапевти, треньори.

КВАЛИФИЦИРАНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ

Ние работим с утвърдени преподаватели в областта на професионалната квалификация, ключовите компетентности,

които използват съвременни методи на обучение. Експертизата им е гаранция за висококачествена подготовка на учебните програми и материали, както и за провеждане на успешни обучения и семинари.

Обучаемите могат да разчитат на екип от експерти, които притежават изключителни лични и професионални качества.  Обученията се провеждат по методика, разработена на базата на европейските стандарти и практики. Предоставят се възможности за придобиване на нови знания и умения, с цел подобряване  на професионалната компетентност  и усъвършенстване и развитие на личностния потенциал. Отчитат се индивидуалните нужди и потребности на всеки един от обучаемите.

Придобитите знания и умения се удостоверяват в края на всяко обучението с получаване на  удостоверение/сертификат за успешно завършване.