...

ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЯ, РАБОТА С АПАРАТИ И ОБОРУДВАНЕ

User Avatar

ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЯ, РАБОТА С АПАРАТИ И ОБОРУДВАНЕ

4 Weeks
All levels
0 lessons
0 quizzes
0 students

Този курс се предлага в една форма на обучение.


Образователната програма по физикална терапия и рехабилитация има основната мисия да обучава студентите да станат опитни физиотерапевти и рехабилитатори от начално ниво, които практикуват като ефективни членове на здравни екипи, за да обслужват хората през целия живот. Ние насърчаваме хуманността и състраданието, професионалното и етично поведение, ученето през целия живот и културната чувствителност. Клиничната и научна база на физиотерапията и медицинските знания ще бъдат подобрени чрез творчески и научни дейности.

Работата на рехабилитатора е да лекува всякакви увреждания, произтичащи от заболяване или нараняване, от болки в раменете до наранявания на гръбначния мозък. Фокусът е върху разработването на цялостна програма за възстановяване на парчетата от живота на човек след нараняване или заболяване, без операция.

Основната цел на физиотерапията е да възстанови вашата функция и мобилност и да премахне или минимизира болката, за да може пациента да се върне към активния си начин на живот. Хората навсякъде изпитват трансформиращия ефект, който физическата терапия може да окаже върху ежедневието им. Всъщност те са експерти по начина, по който тялото се движи и помагат на хора от всички възрасти и способности да намалят болката, да подобрят или възстановят подвижността и да останат активни и във форма през целия си живот.

Курсът се провежда в:

  • Гр. София
  • Гр. Варна
  • Гр. Хасково
  • Гр. Пловдив
  • Гр. Добрич
  • Гр. Шумен
  • Гр. Перник
  • Гр. Враца
  • Гр. Русе

 

ОБУЧЕНИЕ ПО ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЯ, РАБОТА С АПАРАТИ И ОБОРУДВАНЕ

Лечения и апаратури. Практика в Специализирана болница за Рехабилитация

Двумесечен курс, 96 часа, – 690 лв.

 


След успешно завършване на ниво получавате – Държавно Удостоверение – за обучение по част от професия, образец № 3-37. След успешно завършване на всички нива получавате – Държавно Свидетелство – за придобиване на степен на квалификация по професията, образец № 3-54. Тези два документа се издават след успешно полагане на изпит, и са признати в България и страните членки на Европейския съюз, както и страни извън Европа !