МЕЖДУНАРОДНА ДИПЛОМА 

курс фризьор

 

НАПОО – потърсете „ЕВРОПА 1997“

 

ЛИЦЕНЗ 201012838

курс козметика

След всяко завършено ниво издаваме Удостоверение за професионално обучение, с което може да започнете работа. След всички завършени нива издаваме Свидетелство за професионална квалификация Майсторски клас, с което може да отворите сосбтвена фирма и бизнес по професията.

 

Европейски сертификат 3-та степен по Европейската квалификационна рамка от EuropeActive.

 

 

EUROPASS СЕРТИФИКАТ

курс маникюр педикюр

Получавате Европас Сертификат, преведен на английски или немски език с печат на латиница. Дипломите се печатат от Министерство на образованието и науката и Национална агенция за професионално обучение и образование.

Може да започнете работа в България, чужди държави и на кораб. Европас сертификат е издаден от България и Европейските членки държави, съвместно с Министерство на образованието и науката. Можем да ви сътрудничим за работа в България и на кораб, след определен стаж и в чужди държави. Работим с корабна агенция, услугата е безплатна. Всички дипломи са легитимни за България, чужди държави и кораби.

ЛИЦЕНЗИРАНИ ПРОФЕСИИ

Национална агенция за професионално образование и обучение

Център за професионално обучение Европа е лицензиран по следните професии: Козметик, Фризьор, Масажист, Спортен Инструктор, Фитнес Инструктор, Персонален Треньор, Готвач, Ресторантьор, Мениджър, Маникюр, Педикюр, Ноктопластика, Грим, Перманентен Грим, Барман, Сервитьор, Икономист, Счетоводител, Турстически агент, Селски туризъм, Администратор, Камериерка, Кетеринг, Шивач, Моден дизайн, Камериерка, Техник на компютърни системи, Иконимика и мениджмънт, Моден дизайнер на облекло, Крояч на дрехи.

Важно за вас

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!

БЕЗ EUROPASS CERTIFICATE И СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ, ДОКУМЕНТ ОПРЕДЕЛЯЩ НИВОТО НА ВЛАДЕЕНЕ НА ПРОФЕСИЯТА, НЕ МОЖЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ И РАБОТИТЕ В ЕВРОПА И ДРУГИ ДЪРЖАВИ. НА ЗАВЪРШИЛИТЕ КУРСИСТИ СЪТРУДНИЧИМ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ И ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАБОТА В БЪЛГАРИЯ, ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, НА КОРАБ – НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.