курс сервитьор барман

Център за професионална квалификация и преквалификация “ЕВРОПА” , има зa цел да подготви кадри за обслужванe на заведения в обществено хранене и барове (ресторант, бар, сладкарница, столова, пицария, пастария, дискотеки, клубове и др.) Ще се разгледат обзавеждане на заведения кулинарна продукция, микробиология, сервиране и барманство, сомелиерство и др.  Курса е предназначен за хора със стаж или практикуващи професията, без документ за квалификация. Обучението се провежда в самостоятелна, дистанционна форма достъпно за цялата страна и чужбина. Курса е съобразен с Вашето свободно време. Обучавате се без да се откъсвате от работа и без значение къде се намирате( Обучавате се когато ви е удобно и където желаете).

курс барман диплома

 

НИВО БАРМАН

Хигиена, оборудване видове заведения, класификация напитки, технология на коктейли, инструменти, обслужване и др.

Дистанционно обучение – 200лв

курс серитьор

НИВО СЕРВИТЬОР

Безопасност, сервитьорски системи на обслужване, инвентар, маркиране, отчитане и др.

Дистанционно обучение – 200лв 

курс сомелиер

НИВО СОМЕЛИЕР

Технология за производство на вина, сортове, дегустация, дистрибуция, оборудване и др. 

Дистанционно обучение – 250лв

курс сервитьор барман

НИВО 

основи на туризма и хигиена на хранене 

Общо – 100 лв

ПРИ ЗАЯВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ НИВА ЕДНОВРЕМЕННО, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК EUROPASS СЕРТИФИКАТ НА БЪЛГАРСКИ, АНГЛИЙСКИ ИЛИ НЕМСКИ ЕЗИК !!!

 След всяко завършено ниво получавате диплома от МОН и НАПОО ( удостоверение за професионално обучение). След всички завършени нива, получавате Свидетелство за професионална квалификация за пълна професия и най-висока степен, с което можете да откриете собствен бизнес по професията и сте с предимство при кандидатстване за работа на кораби и в чужбина !

Телефони:  0893 963 922 ; 0897 317 641