Център за професионална квалификация и преквалификация “ЕВРОПА” , има зa цел да подготви кадри за работа в обекти и центрове на СПА и Уелнес индустрията. Ще се разгледат класически, aнтицелулитени, лечебни, спортни, медотерапевтичени и китайски масажи. Както и вендузотерапии, хот стоун масаж с вулканични камъни, акупресура, СПА терапии, рефлексотерапия, ароматерапии, чакри, цветолечение, аура, източно-азиатски техники. Обучението се провежда в самостоятелна, дистанционна форма достъпно за цялата страна и чужбина. Курса е съобразен с Вашето свободно време. Обучавате се без да се откъсвате от работа и без значение къде се намирате( Обучавате се когато ви е удобно и където желаете). Курса е предназначен за хора със стаж или практикуващи професията, без документ за квалификация. След приключване на обучението си получавате Държавно Удостоверение за професионално обучение на МОН и НАПОО или Свидетелство за професионална квалификация за пълна професия най-висока степен с международна валидност. Получавате Europass приложение към сертификат на български, немски или английски език, в което се посочват длъжностите, които курсиста може да заема съгласно Европейски изисквания за професии и дава предимство при кандидатстване за работа в България, чужбина и на кораб. Със Свидетелство за професионална квалификация може да създадете собствен бизнес по професията.Продължителността на курсовете се определя според вашите нужди и подготовка. 

1234123412341234213

МАСАЖИСТ ТЕРАПЕВТ ПЪРВО НИВО

Класически масаж, Лечебни масажи, Спортни масажи

Дистанционно обучение – 250 лв.

курсове по масаж

МАСАЖИСТ ТЕРАПЕВТ ВТОРО НИВО

Антицелулитен масаж, Вендузотерапии, Хотс тоун масаж с вулканични камъни, Медотерапевтичен масаж

Дистанционно обучение – 250 лв.

курс за масажист

МАСАЖИСТ ТЕРАПЕВТ ТРЕТО НИВО

Акупресура, СПА терапии, Рефлексотерапия, Ароматерапии

Дистанционно обучение – 250 лв.

курс масаж варна

МАСАЖИСТ ТЕРАПЕВТ ЧЕТВЪРТО НИВО

Чакри, Цветолечение, Аура, Източно-азиатски техники, Китайски масаж

Дистанционно обучение – 250 лв.

курс лечебен масаж диплома

МАСАЖИСТ ТЕРАПЕВТ ПЕТО НИВО

маркетинг, мениджмънт и долекарска помощ, за диплома мастер клас

Общо – 100лв

ПРИ ЗАЯВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ НИВА ЕДНОВРЕМЕННО, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК EUROPASS СЕРТИФИКАТ НА БЪЛГАРСКИ, АНГЛИЙСКИ ИЛИ НЕМСКИ ЕЗИК !!!

 След всяко завършено ниво получавате диплома от МОН и НАПОО ( удостоверение за професионално обучение). След всички завършени нива, получавате Свидетелство за професионална квалификация за пълна професия и най-висока степен, с което можете да откриете собствен бизнес по професията и сте с предимство при кандидатстване за работа на кораби и в чужбина !

Телефони:  0893 963 922 ; 0897 317 641