Център за професионална квалификация и преквалификация “ЕВРОПА” , организира лицензиран курс от НАПОО и МОН, по Козметика. Това е подготовка по всички модули от програмата за “Козметик” по изискванията на МОН и Европейският съюз и представлява цялостно обучение в професията, която по образователни изисквания задължително обхваща компонентите за покриване на степен за професионална квалификация. Курсът включва почистване на лице, кола маска, масаж, вежди, йонофореза, дарсонвал, ултразвук, медицинска козметика, видове масажи, заболявания, лечения, клетки, анти ейдж процедури, терапии Висок клас апаратура, модерни терапии, фотоподмладяване, дермоабразио, лифтинг, мезотерапии и др. Обучението се провежда в самостоятелна, дистанционна форма достъпно за цялата страна и чужбина. Курса е съобразен с Вашето свободно време. Обучавате се без да се откъсвате от работа и без значение къде се намирате( Обучавате се когато ви е удобно и където желаете). Курса е предназначен за хора със стаж или практикуващи професията, без документ за квалификация. След приключване на обучението си получавате Държавно Удостоверение за професионално обучение на МОН и НАПОО или Свидетелство за професионална квалификация за пълна професия най-висока степен с международна валидност. Получавате Europass приложение към сертификат на български, немски или английски език, в което се посочват длъжностите, които курсиста може да заема съгласно Европейски изисквания за професии и дава предимство при кандидатстване за работа в България, чужбина и на кораб. Със Свидетелство за професионална квалификация може да създадете собствен бизнес по професията.Продължителността на курсовете се определя според вашите нужди и подготовка. 

обучение-козметика

КОЗМЕТИКА ПЪРВО НИВО

Почистване на лице, кола маска, масаж, вежди, йнофореза, дарсонвал, ултразвук и др.

Дистанционно обучение – 300 лв.

Курс козметик лицензиран

МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА И ДЕРМАТОЛОГИЯ ВТОРО НИВО

Медицинска козметика, видове масажи, заболявания, лечения, клетки, анти ейдж процедури, терапии и др.

Двумесечен курс – 290 лв.

масаж-на-лице

КОЗМЕТИКА И АПАРАТУРИ ТРЕТО НИВО

Висок клас апаратура, модерни терапии, фотоподмладяване, дермоабразио, лифтинг, мезотерапии и др.

Двумесечен курс – 290 лв.

 

работа-с-лазер

НИВО МАРКЕТИНГ, МЕНИДЖМЪНТ И ДОЛЕКАРСКА ПОМОЩ

за диплома мастер клас

Общо – 100 лв.

ПРИ ЗАЯВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ НИВА ЕДНОВРЕМЕННО, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК EUROPASS СЕРТИФИКАТ НА БЪЛГАРСКИ, АНГЛИЙСКИ ИЛИ НЕМСКИ ЕЗИК !!!

 След всяко завършено ниво получавате диплома от МОН и НАПОО ( удостоверение за професионално обучение). След всички завършени нива, получавате Свидетелство за професионална квалификация за пълна професия и най-висока степен, с което можете да откриете собствен бизнес по професията и сте с предимство при кандидатстване за работа на кораби и в чужбина !

Телефони: 0893 963 922 ; 0897 317 641