курс кетъринг

Център за професионална квалификация и преквалификация “ЕВРОПА” , има зa цел да подготви кадри за работа в заведения за хранене и развлечение и доставка на кетъринг във всички обекти. Ще се разгледат обзавеждане за кетъринг, технология на кулинарните изделия, обслужване на кетъринг събития, естетика и дизайн. Обучението се провежда в самостоятелна, дистанционна форма достъпно за цялата страна и чужбина. Курса е съобразен с Вашето свободно време. Обучавате се без да се откъсвате от работа и без значение къде се намирате( Обучавате се когато ви е удобно и където желаете). Курса е предназначен за хора със стаж или практикуващи професията, без документ за квалификация. След приключване на обучението си получавате Държавно Удостоверение за професионално обучение на МОН и НАПОО или Свидетелство за професионална квалификация за пълна професия най-висока степен с международна валидност. Получавате Europass приложение към сертификат на български, немски или английски език, в което се посочват длъжностите, които курсиста може да заема съгласно Европейски изисквания за професии и дава предимство при кандидатстване за работа в България, чужбина и на кораб. Със Свидетелство за професионална квалификация може да създадете собствен бизнес по професията. Продължителността на курсовете се определя според вашите нужди и подготовка. 

курс кетъринг

 НИВО КЕТЪРИНГ 

Хранителни продукти, обзавеждане за кетъринг, кулинарни изделия

Дистанционно обучение – 350лв

ЗА ДЪРЖАВНА ДИПЛОМА ПЪЛНА ПРОФЕСИЯ, НАЙ-ВИСОКА СТЕПЕН Е НЕОБХОДИМО ДА УЧИТЕ И СЛЕДНИТЕ НИВА: 

курс-барман-варна

НИВО БАРМАН

курс-администратор

НИВО ОСНОВИ НА ТУРИЗМА 

курс ресторантьор

НИВО УПРАВЛЕНИЕ ЗАВЕДЕНИЯ

Общо 650лв за всички нива !

ПРИ ЗАЯВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ НИВА ЕДНОВРЕМЕННО, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК EUROPASS СЕРТИФИКАТ НА БЪЛГАРСКИ, АНГЛИЙСКИ ИЛИ НЕМСКИ ЕЗИК !!!

 След завършено ниво кетъринг получавате диплома от МОН и НАПОО ( удостоверение за професионално обучение). След всички завършени нива, получавате Свидетелство за професионална квалификация за пълна професия и най-висока степен, с което можете да откриете собствен бизнес по професията и сте с предимство при кандидатстване за работа на кораби и в чужбина !

.

Телефони: 0893 963 922 ; 0897 317 641