Дистанционен курс микроблейдинг

Център за професионална квалификация и преквалификация “ЕВРОПА” , има зa цел да подготви кадри за работа в СПА центрове, студиа, салони за красота и др. Ще се разгледат методи на рисуване, безопасност и стерилизация, структура на кожата и естествена регенерация, премахване на стари татуировки, смесване на цветове, оборудване и продукти и др.  Курса е предназначен за хора със стаж или практикуващи професията, без документ за квалификация. Обучението се провежда в самостоятелна, дистанционна форма достъпно за цялата страна и чужбина. Курса е съобразен с Вашето свободно време. Обучавате се без да се откъсвате от работа и без значение къде се намирате( Обучавате се когато ви е удобно и където желаете).

гримьорско-изкуство

КУРС ГРИМ ПЪРВО НИВО

Дневен, вечерен, официален грим, моделиране и коригиране на лица.

Дистанционно обучение – 300 лв.

Курс артистичен грим

КУРС ГРИМ ВТОРО НИВО 

Артистичен грим, грим за модели и кино, скулптуриране, камъчета, рисуване

Дистанционно обучение – 300 лв.

дистанционен курс микроблейдинг

НИВО МИКРОБЛЕЙДИНГ

методи на рисуване, безопасност и стерилизация, структура на кожата и естествена регенерация, премахване на стари татуировки, смесване на цветове, оборудване и продукти

Дистанционно обучение – 400лв

обучение-за-гримьори

ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ

Перманентен грим на устни, вежди и очна линия

Дистанционно обучение – 400 лв.

курс вграждане на мигли

НИВО МАРКЕТИНГ, МЕНИДЖМЪНТ И ДОЛЕКАРСКА ПОМОЩ

за диплома мастер клас

Мобилно обучение

Общо 100 лв.

ПРИ ЗАЯВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ НИВА ЕДНОВРЕМЕННО, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК EUROPASS СЕРТИФИКАТ НА БЪЛГАРСКИ, АНГЛИЙСКИ ИЛИ НЕМСКИ ЕЗИК !!!

 След всяко завършено ниво получавате диплома от МОН и НАПОО ( удостоверение за професионално обучение). След всички завършени нива, получавате Свидетелство за професионална квалификация за пълна професия и най-висока степен, с което можете да откриете собствен бизнес по професията и сте с предимство при кандидатстване за работа на кораби и в чужбина !

Телефони:  0893 963 922 ; 0897 317 641