Център за професионална квалификация и преквалификация “ЕВРОПА” , има зa цел да подготви кадри за работа в заведения за хранене (ресторант, бар, сладкарница, столова, пицария, пастария и др.) Ще се разгледат организация и функциониране на кухнята/ресторанта, готварство, счетоводен баланс, хигиена на хранене и хранително законодателство и др.  Курса е предназначен за хора със стаж или практикуващи професията, без документ за квалификация. Обучението се провежда в самостоятелна, дистанционна форма достъпно за цялата страна и чужбина. Курса е съобразен с Вашето свободно време. Обучавате се без да се откъсвате от работа и без значение къде се намирате( Обучавате се когато ви е удобно и където желаете).

курс готвач

ГОТВАЧ ПЪРВО НИВО

Организация на кухнята, оборудване, хигиена, първа помощ, приготвяне и оформяне на ястия 

Дистанционно обучение – 300лв.

13714520_1040094292693242_1073706867_n

ГОТВАЧ ВТОРО НИВО

Изготвяне на меню, изчисляване на разходи, дивеч, сладкарски изделия, сосове, маринати

Дистанционно обучение- 300лв.

курс готвач

Ниво маркетинг, мениджмънт и долекарска помощ

за диплома мастер клас

Дистанционно обучение – 100лв

ПРИ ЗАЯВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ НИВА ЕДНОВРЕМЕННО, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК EUROPASS СЕРТИФИКАТ НА БЪЛГАРСКИ, АНГЛИЙСКИ ИЛИ НЕМСКИ ЕЗИК !!!

 След всяко завършено ниво получавате диплома от МОН и НАПОО ( удостоверение за професионално обучение). След всички завършени нива, получавате Свидетелство за професионална квалификация за пълна професия и най-висока степен, с което можете да откриете собствен бизнес по професията и сте с предимство при кандидатстване за работа на кораби и в чужбина !

Телефони:  0893 963 922 ; 0897 317 641