Център за професионална квалификация и преквалификация “ЕВРОПА” , има зa цел да подготви кадри за работа в обекти и центрове на СПА и Уелнес индустрията. Ще се разгледат подстригване, издухване, изправяне, кичури, къдрене, преса, боядисване, прически, колористика, пикиране, филиране, плитки, вграждане, удължаване и сгъстяване на коса. Обучението се провежда в самостоятелна, дистанционна форма достъпно за цялата страна и чужбина. Курса е съобразен с Вашето свободно време. Обучавате се без да се откъсвате от работа и без значение къде се намирате( Обучавате се когато ви е удобно и където желаете). Курса е предназначен за хора със стаж или практикуващи професията, без документ за квалификация. След приключване на обучението си получавате Държавно Удостоверение за професионално обучение на МОН и НАПОО или Свидетелство за професионална квалификация за пълна професия най-висока степен с международна валидност. Получавате Europass приложение към сертификат на български, немски или английски език, в което се посочват длъжностите, които курсиста може да заема съгласно Европейски изисквания за професии и дава предимство при кандидатстване за работа в България, чужбина и на кораб. Със Свидетелство за професионална квалификация може да създадете собствен бизнес по професията.Продължителността на курсовете се определя според вашите нужди и подготовка. 

курс фризьр диплома

ФРИЗЬОР СТИЛИСТ ПЪРВО НИВО

Подстригване, издухване, изправяне, кичури, къдрене, преса, боядисване и др.

Дистанционно обучение – 250 лв.

фризьорско-изкуство

ФРИЗЬОР СТИЛИСТ ВТОРО НИВО

Прически, колористика, пикиране, филиране, плитки и др.

Дистанционно обучение – 250 лв.

обучение-стилист

ФРИЗЬОР СТИЛИСТ ТРЕТО НИВО

Вграждане, удължаване и сгъстяване на коса

Дистанционно обучение – 150 лв.

стилистика-и-коафьри

НИВО МАРКЕТИНГ, МЕНИДЖМЪНТ И ДОЛЕКАРСКА ПОМОЩ

за диплома мастер клас

Мобилно обучение

Общо 100 лв.

ПРИ ЗАЯВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ НИВА ЕДНОВРЕМЕННО, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК EUROPASS СЕРТИФИКАТ НА БЪЛГАРСКИ, АНГЛИЙСКИ ИЛИ НЕМСКИ ЕЗИК !!!

 След всяко завършено ниво получавате диплома от МОН и НАПОО ( удостоверение за професионално обучение). След всички завършени нива, получавате Свидетелство за професионална квалификация за пълна професия и най-висока степен, с което можете да откриете собствен бизнес по професията и сте с предимство при кандидатстване за работа на кораби и в чужбина !

Телефони:  0893 963 922 ; 0897 317 641