Център за професионална квалификация и преквалификация “ЕВРОПА” има за цел да подготви кадри за фитнес инструктори и персонални треньори. Курсът се състои от анатомия, физиология, упражнения за групи мускули, видове фитнес уреди, стречинг, програми, фитнес понятия, силова издържливост, мускулна маса, фитнес хранене, хранителни режими,  диетология, добавки, оборудване на собствена зала. Обучението се провежда в самостоятелна, дистанционна форма достъпно за цялата страна и чужбина. Курса е съобразен с Вашето свободно време. Обучавате се без да се откъсвате от работа и без значение къде се намирате( Обучавате се когато ви е удобно и където желаете). Курса е предназначен за хора със стаж или практикуващи професията, без документ за квалификация. След приключване на обучението си получавате Държавно Удостоверение за професионално обучение на МОН и НАПОО или Свидетелство за професионална квалификация за пълна професия най-висока степен с международна валидност. Получавате Europass приложение към сертификат на български, немски или английски език, в което се посочват длъжностите, които курсиста може да заема съгласно Европейски изисквания за професии и дава предимство при кандидатстване за работа в България, чужбина и на кораб. Със Свидетелство за професионална квалификация може да създадете собствен бизнес по професията.Продължителността на курсовете се определя според вашите нужди и подготовка. 

Курс фитнес инструктор

ФИТНЕС ПЪРВО НИВО

Анатомия, физиология. Упражнения за групи мускули. Видове фитнес уреди. Стречинг.

Дистанционно обучение –  350 лв.

курс персонален фитнес трньор

ПРОГРАМА ФИТНЕС ПРОФЕСИОНАЛ

Програми. Фитнес понятия. Силова издържливост. Мускулна маса. Мускулни групи и упражнения.

Дистанционно обучение – 350 лв.

фитнес инструктор диплома

ФИТНЕС ХРАНЕНЕ ТРЕТО НИВО

Фитнес хранене. Хранителни режими. Диетология. Добавки. Оборудване на собствена зала.

Дистанционно обучение –  250 лв.

фитнес хранене диплома

НИВО МАРКЕТИНГ, МЕНИДЖМЪНТ И ДОЛЕКАРСКА ПОМОЩ

ЗА ДИПЛОМА МАСТЕР КЛАС

Мобилно обучение

Общо 100 лв.

ПРИ ЗАЯВЯВАНЕ НА ВСИЧКИ НИВА ЕДНОВРЕМЕННО, ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК EUROPASS СЕРТИФИКАТ НА БЪЛГАРСКИ, АНГЛИЙСКИ ИЛИ НЕМСКИ ЕЗИК !!!

След всяко завършено ниво получавате диплома от МОН и НАПОО ( удостоверение за професионално обучение). След всички завършени нива, получавате Свидетелство за професионална квалификация за пълна професия и най-висока степен, с което можете да откриете собствен бизнес по професията и сте с предимство при кандидатстване за работа на кораби и в чужбина !

Телефони:  0893 963 922 ; 0897 317 641