С курс ще ви научим на професионализъм

Първата стъпка към вашата успешна кариера е обучението. Учебен център Европа работи за вас. Тук ще научите всичко, което трябва да знаете преди да започнете работа! Базите за обучение за модерни и отговарящи на всички съвременни изисквания. Курсовете съчетават теория и практика и доказват, че може да е приятно, докато учите нова професия. Учителите са професионалисти, обучени и работили по целия свят. Те са майстори, рехабилитатори, кинезитерапевти, треньори. Курсове. В Учебен Център Европа има курсове за масажи, козметика, фризьори, маникюр, педикюр, ноктопластика, фитнес инструктори, треньори, готвачи, бармани, администратори, сервитьори, шивач, моден дизайн, перманентен грим, професионален грим, камериерки и др.

Станете професионалисти

Възползвайте се от възможността да станете професионалист чрез обучение в курс. След завършване на обучението може да работите в България, чужбина, на кораб Курсове като масажист, козметик, фризьор, маникюрист, педикюрист, ноктопластика, фитнес инструктор, спортен инзтруктор, персонален треньор, барман, гтовач, сервитьор, администратор и т.н. В този сайт може да намерите информация за курсове, дипломи, лиценз, Курсове учители, обучения. различни нива и специалности до майсторски клас с много бонуси.

РАБОТА В БЪЛГАРИЯ, ЧУЖБИНА И НА КОРАБ

На завършилите курсисти сътрудничим за реализация и възможност за работа в България, чужди държави и на кораб.Дипломи С нашите дипломи може да кандидатствате навсякъде. Ще бъдем до вас до реализацията ви. В момента се предлагат свободни работни места на луксозни масажери по професия Козметиц, Масажисти, Фитнес инструктор, Маникюристи, Педикюристи, Ноктопластика, Фризьори, Камериерки и други

Как да кандидатстваме за работа в други държави и на кораби

ТЪРСИМ ФРИЗЬОРИ, ФИТНЕС ИНСТРУКТОРИ, АКУПУНКТУРИСТИ, РЕЦЕПЦИОНИСТКИ, МАНИКЮРИСТКИ, МАСАЖИСТКИ и КОЗМЕТИЧКИ ЗА РАБОТА НА БОРДА НА ЛУКСОЗНИ ПАСАЖЕРСКИ КОРАБИ! ТОВА СА ЧЕСТО СРЕЩАНИ ОБЯВИ, НО НЕ ВСИЧКИ КАНДИДАТИ СА ОДОБРЕНИ. ЗАЩО ЛИ?
Първо изискване за кандидатстване за работа на Пасажерски или речни кораби е владеене на чужда език. Често още пътрвото интервю се провежда директно от работодателя. Необдходимо е да владеете английски език, за някои държави може немски и други езици. Второ условие, за да ви одобрят са документите, които представяте: Диплома за завършен курс или друго образование по професията, за която кандидатствате. Необходимо е да сте завършили всички нива по желаната професия, не само първо или второ, защото кандидатите с пълна професия ще ви изместят назад в списъка. Друго условие е на живо да направите добро впечатление, да умеете да разговаряте вежливо, да излъчвате увереност, да сте усмихнати, топли, с добра хигиена и делово облечени. Работодателя иска да разчита на вас, да предлагате неговите продукти и ги продавате добре, да ви харесват клиентите и да ги привличате, още щом ви видят. С две думи, той иска фирмата му да печели от вас, не да губи, тогава ще печелите и вие. А и по този начин ще си осигурите добър бакшиш от клиентите, който е минимум, колкото заплатата ви. В момента има голямо търсене за луксозни пасажерски кораби. Постарайте се и може вашата мечта да работите на него да стане напълно възможна. В чужда държава, освен гореизброените качества е желателно да притежавате и Europass certificate. Той е написан по техен стандарт и харесван от собствениците на центрове, студиа и хотели. Успех!.

Курсове

Съобразени с вашето свободно време
Курсовете по масаж, фризьор, козметика, маникюр, педикюр, ноктопластика, арт нокти, фитнес инструктор, спортен инструктор, персонален треньор, грим, перманентен грим, барман, готвач, администратор, сервитьор, управител на комплекс, мениджър, финансист, счетоводител, компютърен техник, програмист, камериерка, пиколо, спа са индивидуални. Курсове.
За да разгледате курсове погледнете тук Курсове.

Учителите са педагози, обучени да създават дискретност и уют.

Може да се възползвате и от интензивни или онлайн курсове..